Acasă > Trubadur sub balconul Thaliei > Cum a devenit Marx comentator sportiv (5)

Cum a devenit Marx comentator sportiv (5)

februarie 20, 2010

Astăzi publicăm, în premieră pe blog, Scena 5 (ultima) din piesa „Cum a devenit Marx comentator sportiv„, din volumul de teatru „Premiul Nobel pentru Fotbal”, apărut în Editura „Play”, în 2008.

Pentru a citi întreaga piesă, accesați Scena 1, Scena 2, Scena 3, Scena 4, Scena 5 sau index.

 1. Mihai Dumitrescu
  februarie 22, 2010 la 12:40 | #1

  Stimate domnule Mircea M. Ionescu,
  Nu sunt un microbist de sport. Mi-a placut insa mereu spectacolul adevarat, deci si sportiv. V-am descoperit oadata cu minunata emisiune „Idoli si Legende”, de la Telesport, unde aratati ce insemna si cum se facea spectacol si din sport si,automat, ce mizerie inseamna astazi sportul in Romania. Pacat ca nu mai faceti aceasta emisiune!
  Blogul dv. mi l-a sugerat prietenul meu, colonelul Eremia. Un blog divers, de tinuta, scris cult, insa si pe intelesul tuturor. Aici am avut ocazia sa va descoper si ca dramaturg, doar auzisem ca ati scris si vi s-au jucat piese. Am citit „Cum a devenit Marx comentator sportiv” si m-a incantat. Acum inteleg de ce sustineti cu tenacitate ca dramaturgii romani nu sunt cititi. Daca v-ar citi domnul George Mihaita de la teatrul de Comedie, atunci luna viitoare ar trebui sa va joace aceasta excelenta comedie. Dansul ar reusi cred un rol deosebit in personajul Balbaitului!
  Va doresc multa sanatate si sa ramaneti tot asa, sus, serios, corect, atent la limba romana si la logica elemantara.
  Cu deosebit respect,
  Profesor Mihai Dumitrescu

Comentariile sunt închise.