Acasă > Noutăți > Am fost declarat Omul zilei!

Am fost declarat Omul zilei!

iulie 7, 2010

…Nici n-am ajuns bine la Giurgiu, unde, în acest frumos 7 iulie 2010, zi cu soare, am fost „uns” drept noul director al Teatrului Valah („Tudor Vianu”, sper, intr-un viitor apropiat!), că Jurnalul Național m-a și declarat „Omul zilei„! O veritabilă onoare pentru întâiul ziarist sportiv din România ajuns directorul unui teatru! O alegere care mă stimulează să mă (z)bat pentru nașterea „Fenomenului Giurgiu” în teatrul românesc, ultima mea „nebunie”…

Link: Omul zilei: Mircea M. Ionescu [jurnalul.ro]

 1. iulie 8, 2010 la 12:48 | #1

  Sa fie intr-un ceas bun… Un start bun poate schimba multe 🙂 Sa auzim de bine si ma bucur sincer ca acest teatru in loc sa urmeze calea altor teatre mici din tara care au devenit „teatre de proiect” alege sa faca treaba. Auzisem ceva zvonuri si sincer doresc acestui teatru sa fie doar zvonuri… Si de ce nu o cursa fara obstacole.

 2. Victor Padureanu
  iulie 8, 2010 la 16:58 | #2

  Felicitari din tot sufletul! Este o mare onoare pentru ziaristica sportiva din Romania! Va stiam si dramaturg, premiat chiar anul acesta, la festCo, acum am sa urmaresc foarte atent Teatrul din Giurgiu. Sper ca nu abandonati comentariul sportiv, unde sunteti un As!

 3. dragos
  iulie 9, 2010 la 16:23 | #3

  Felicitari! Minunat ce v-ati propus. Pentru Giurgiu, sper ca sunteti Omul anului! Succes!

 4. iulie 20, 2010 la 02:18 | #4

  Asadar, iata, in sfarsit… acolo unde e multa (z)batere dar cata nobila munca si dulce nebunie!… Ma bucur pentru D-voastra si fie ca acest 7 iulie 2010 sa insemne, in aceste vremuri nepermis de tulburi, un inceput pe un drum plin de satisfactii. Va imbratisez!

Comentariile sunt închise.